Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Ваксинирането не трябва да бъде извършвано принудително, коментира в

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Ваксинирането не трябва да бъде извършвано принудително, коментира в
Коментари Харесай

Адвокат Анели Чобанова за масовата ваксинация: Не е законово да ограничават свободата на придвижване чрез ваксините

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Ваксинирането не би трябвало да бъде осъществявано наложително, разяснява в предаването " Студио Хъ " по телевизия 7/8 юрист Анели Чобанова. " Аз като правист не поучавам тези, които са рашили да се имунизират, да попълнят осведомено единодушие, без фактически да бъдат осведомени в цялост. Към сегашния миг излиза министъра на опазването на здравето и моли да се имунизираме. Но аз съм лице с две автоимунни болести. Каква гаранция ми дава той, че няма да се обърне против мен тази ваксина. В тази връзка, давайки образец със себе си, аз ще кажа, че тук става въпрос за един развой, който беше скъсен и го знаем. Въвеждането на един лекарствен артикул е развой, който продължава към 2 години.

И има условие да бъде позволен в най-малко 4 страни в Европейски Съюз. Не може да се вкара ваксина или лекарствен артикул, забранен в нашата страна, без позволение от европейската организация по медикаментите ЕМА. Тази организация даде решение. Това позволение не е императивно с оглед обстановката. И там са си дали сметка, че тази ваксина не е следена при всички групи. В момента на тезгяха са 4 ваксини. Знае ли се коя се внася в България? Ние на Пфайзер ли внасяме или съветската, не знаем. Защото всяка една се отразява по самостоятелен метод. Този вирус самостоятелно подхожда към съответния организъм. Казваха, че е рисков за възрастни, а умряха млади и здрави хора. На моя колежка мъжът й умря неотдавна от вирусна бронхопневмония с негативни PCR- проби. Но съгласно нас, това си беше Ковид. Тук става въпрос за проблем в здравната система. На 17 юли тази година Европейска комисия вкара един правилник, с който са редуцира периода за въвеждане на ваксина. Така на европейско равнище е допустимо да се вкарат ваксини.

Не е законово да лимитират свободата на напредване посредством имунизациите. Не е законово, само че в Европейски Съюз от дълго време има двоен стандарт във връзка с легално и незаконно. Прокламират се права и свободи на книга, свободен избор и мнение, а в това време те не се съблюдават и то тъкмо от тези страни, които ги прокламират. Има голямо двуличие, тези демократични правила не се ползват.

Всеки има право в действителност да избере въз основата на авансово тестване. Защото, в случай че в този момент се заразим и на следващия ден се имунизираме, дали няма да си навредим?! Да създадат необятна разяснителна акция, да извикат хора, които в действителност го схващат. Гражданите имат потребност да бъдат осведомени преди да бъдат имунизирани. Имате цялостно право да откажете да подписвате за осведоменост при липса на такава. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР